16.07.2008

Hjemme igjen etter 2 uker på hytta :)

Ja da var vi i heimen igjen. Deilig å være på hytta, men det var nå godt å komme hjem igjen og! Reiser en liten tur til uka, men har ikke bestemt ennå hvor... Litt væravhengig!!!


Har kost meg med bl.a kortlaging noen kvelder på hytta, kunne ikke reise fra utstyret, så noe fikk være med :) Torsdag var jeg over fjorden og besøkte Kristine, det var bare såååååå koselig!! En herlig plass hun og mannen har der!!! Det ble noen kort den kvelden også!

Her har jeg brukt papir fra Webster page, stempel fra papirgleder.no, to forskjellige bånd, en tag jeg fikk av Kristine, en sommerflugl (smykkeperle) og perlemorhalvperler.Her har jeg brukt stempel fra papirgleder.no og ladybugandfriends.com, mønsterpapir fra DaisyD, journaling book ark fra Making Memories og det happy birthday arket husker jeg ikke hvor er fra.


Ellers brukt bånd, blonder og Retro blomster puncher.Ha en flott kveld videre alle sammen, og tusen takk til alle som er innom å kikker, og til de som gidder legge igjen kommentater!! Tusen tusen takk til de!!


Heidå :)

3 kommentarer:

Kari K sa...

To herlige kort Jannhild! Nydelig i farger og pynt det øverste, og flott fargelagt stempel på det nederste!!

Klem fra meg :)

Gro S sa...

heisann vennen

Så nydelige kort. Du er blitt en racer på promarkerne....
er glad du er tilbake fra hytta jeg også...bare vi nå kunne finne oss en time eller mer som vi kunne hygge oss sammen... : )

klemmer fra
meg

Mia sa...

Vad du är produktiv!!! Massa fina nya kort! :-D Själv tar jag det lite lugnt just nu... laddar inför hösten då jag hoppas inspirationen kommit tillbaka. :-D
Kram till dig!

Kanskje du vil se disse også?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin