10.05.2009

Ja det står til liv her :)

Et lite livstegn fra meg! Ja jeg er i live, men har hatt det litt hektisk i det siste, og da går det ut over bloggen min....
Legger ut noen av de enkle og kjedelige guttekortene jeg laget til noen konfirmasjonsgutter. Jeg kan ikke like guttekort, det er jo håpløst å pynte de.... Jeg blir iallefall ikke fornøyd når jeg skal lage guttekort!!! En liten pynte dings, og vips så ble det litt for jentete....og uten noe, gørr kjedelige.....

Her har jeg laget et konvoluttkort til nevøen min. Mønsterark fra Fancy Pants. Skrev diktet av Ingvar Moe i world, og printet det ut. Diktet fant jeg inne på bloggen til ei som jeg ikke husker hvem er.... Det er jo typisk meg.... Takk for hjelpen iallefall til deg det gjelder :) Og nå fikk jeg hjelp av Kaia til å huske, for det var nemmelig inne hos henne jeg såg teksten :) Tusen takk, Kaia for at du inspirerte meg med den teksten!! Litt lettere å lage kort til gutter, men kun tekst som motiv??
Jaja, jeg kuttet ut teksten med spellbinders. Brukt bordekant laget med fiskars punch. Hjørneswirler fra Stempelglede, "kjetting" fra Tim Holtz. Den har jeg fått av Inger Marie, ja IM, de har jeg spart på leeeeenge :) Ellers litt charms og glitterlim.
Jeg har brukt tekststempel og swirlestempel, fra Stempelglede inni også. Lukkemekanismen her er ved hjelp av magnet.

Et konvoluttkort til. Det er laget med papir fra BoBunny. Har sløyfe på, men også her har jeg brukt magnet. Ellers mye som det forrige...

Her er et til. Stempel fra The Greeting Farm, fargelagt med Touch Marker, som jeg forøvrig er SUUUUPER fornøyd med!! Da har jeg prøvd Promaker, Copic og disse. Jeg elsker de!!

Diverse mønsterark, spellbinders, blomst fra Ladybugandfriends, charms. Tekststempel fra Stempelglede.Her var jeg lei, så da ble det kopi av det andre, selv om jeg ikke hadde like papir.... Og papir til gutter....ja jeg har de ikke, og ikke finner jeg de heller.......


Her er et kort jeg laget i full rulle, da guttungen skulle i bursdag til nabogutten. Mønster ark fra Ladybugandfriends og et ukjent. Stempel fra The Greeting Farm. Tusen takk Kristine for trykket :) Jeg har fargelagt det med Touch Marker.
************************
Dett var dett for denne gangen, vet ikke når jeg får lagt inn noen igjen. Holder på med et lite prosjekt, eller to visst....Håper jeg blir ferdig!! Og da har jeg tid til bloggen igjen, håper jeg!!
Tuuuusen takk til alle som har lagt igjen kommentar her, ogtuuuuusen takk til alle som har gitt meg awards. Setter utroligstor pris på det, men jeg har en tendens til å samle de opp, eller så får jeg de når jeg ikke har tid??? JEg sier det iallefall her nå, at jeg står over denne gangen med å legge de inn, og gi de videre..... Beklager, for det er mange der ute som jeg kunne ha gitt de til!!!! Dere fortjener de alle sammen!!
Da får jeg løpe videre, jentene og jeg skal finne på noe nå! Skal kose oss uten gutta, for de er på guttetur :)
Ha en flott søndag videre alle sammen!
God klem fra Jannhild

11 kommentarer:

Gro sa...

Jeg synes nå alle kortene var flotte, jeg da.
Ha en fin søndag :-)

Angella sa...

Ja, guttekort er kjempvanskelig og verre er det med mannekort!! JEg syns du har fått til utrolig mange flotte guttekort her....så det er tydelig at du kan det også..hehe!

klem
Angella

Helene sa...

Så utrolig mye fint du lager! Konvolutten til jentekonfirmant var fantastisk søt da!

♥ Kari ♥ sa...

Guttekort er ikke enkelt!! Men disse var jo bare kjempeflotte Jannhild! Lekre farger og flotte motiver!!
Supergod er du vennen!!
Klemmer fra Kari

Kaia sa...

Kjempeflotte guttekort, er helt enig at det er vanskelig med guttekort, jeg sliter jeg og.
Teksten av Ingvar Moe har du kanskje sett hos meg, den var i allefall flittig i bruk på mine konfirmasjonskort også. Den er veldig fin.
Ha en flott søndag :o)

Hanne Iren sa...

Utrolig flotte kort, Jannhild. Du sa du har problemer med å lage guttekort, men det ser jeg er forbi. Disse var jo supre.

Gry-Heidi sa...

Disse var jo utrolig flotte alle sammen! Lekre farger og kule motiver!

Klem, Gry-Heidi :)

Pia sa...

kanon flotte kort allesammen, så flotte drengekort i dejlige farver og fine motiver,supert

Merethe sa...

Kjempeflotte guttekort!

Lisbeth sa...

Veldig flott guttekort!!! Skal til på et selv ,men er i tenkeboksen forløpig. Det er så vanskelig, uff!
Klem Lisbeth

Lambi sa...

Enig,både LOer til gutt og kort til gutt er mye vanskeliger enn til jenter! Men du er jo bare kjempe flink da! Har sett endel av det du lager på PG også og jeg synes spessielt at du har så mange nydelige stempel motiver og er så utrolig flink til å male dem.Dette har jeg ikke greie på selv i det hele tatt men blir veldig inspirrert til å prøve når jeg ser sånne flotte resultater! God 17.mai! :)

Kanskje du vil se disse også?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin