16.08.2009

Noen bilder fra stølsturen.

Ja jeg har laget endel kort i det siste, men de kan jeg ikke vise enda... Så derfor fyller jeg et innelegg med bilder fra turen vi hadde til Kysnesstølen 03.08, og det ble tatt litt bilder på turen, faktisk så tok jeg over 350 bilder.... Her er bare noen av de, i en liten fotomontasje. Gubben er visst bare med en gang her, og jeg tre.... Jaja, det er mest av ungene og litt natur og plassen vi hadde som mål. Vi gikk sammen med et vennepar og ungene deres.
Jeg ser mange har bilder på bloggen sin som en kan klikke på, og så kommer de opp i større format.....men det får visst ikke jeg til..... Noen som vet?? Er det en enkel greie eller???
PS: JEG HAR VISST FÅTT DET TIL SER JEG :) Får ikke det til med kortbildene mine... Gjorde det samme.... Eller nei??? Får bare det ene til å bli stort...Hva skjer når dere trykker på bildet??
Jaja, her er litt bilder iallefall. Det var en superflott tur!! Deilig vær, masse bær og nydelig natur!!

Ungene fant MANGE frosker på veien. Gutten til venneparet vårt er aldeles ikke redd for å ta opp froskene. Drikke direkte fra bekkene og de små fossefallene var stas.

Maren fikk to følinger på turen, så hun ble bært en liten stund, men ellers gikk hun selv! Hun måtte ha en matpause før oss andre, og opp på skuldrene til mamma, da var det bedre. Det nederste bildet i h.hjørnet er fra stølen. De to midterste bildene til v. er av en øyenstikker :) Noen som ser de??

Det ble flittig plukket blåbær på veien, og litt søl og klin med de klarte eldstejenta å stå for :) Og den ene frosken fikk være med helt fram til stølen.

Bortsett fra stølsbildet, er dette bilder fra hjemoverveien. Mange slitne bein da.... For da er det VEEEEELDIG mye nedoverbakker, og det er tungt på lår og kne. Og ille når gnagsårene har boblet seg godt opp, og gjerne sprukket.... En stor grønn åme møtte vi også :)

**************

Jeg laget et kort ferdig i går kveld, men har ikke fått tatt bilde av det enda, får se om jeg får gjort det seinere i dag.

Ønsker dere alle en fantastisk flott søndag!! Klem fra Jannhild

3 kommentarer:

♥ Kari ♥ sa...

For noen flotte bilder!! Dette var virkelig norgesreklame på sitt beste!! Vi bor i et land med nydelig natur!!
Mange kjempeherlige bilder av dere alle!!

Mange klemmer til deg min venn!

Ps. Får bare det nederste bildet større. Jeg er ikke så datakyndig (vet du) så her trenger du hjelp av noen som kan!! ;)

Meretekj sa...

Nydelige bilder,-det så virkelig ut som en flott tur.
Vakkert!

Kristine sa...

Åååå så flotte bilder Jannhild!
No sitter jeg her og lengter etter å gå ut på tur! Men i alt dette regnværet tror jeg ikke jeg orker. Får se om det letter litt til uken!
Og så var det et nyyydelig kort du hadde fått laget lenger oppe her også;)
Så jeg slår to fluer i en smekk og kommenterer alt her!
Ha en fin kveld vennen!
suss og klem fra meg;)

Kanskje du vil se disse også?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin