19.09.2009

Føling, "Kliss og klæsj" Bonus oppgave og ikke minst livstegn!!

Ja her kommer et lite livstegn fra meg!! Jeg er bare veldig trøtt og sliten for tiden, og har måttet nedprioritere litt. Ikke at jeg liker det, men sånn blir det nå noen ganger.... Jeg har jo lyst til å lage noe hver dag, legge ut noe ofte, og kommentere ofte og mye! Men jeg har måttet gi opp. Håper jeg våkner til liv igjen!! Og så har jeg noen gode nyheter!! Iallefall for meg!! Jeg har vært arbeidsledig siden jeg sa opp jobben min på sykehjemmet i februar. Jeg har jobbet litt på papirgleder.no og vært vikar i en bhg her på øyen, så helt arbeidsledig har jeg ikke vært da. Men nå har jeg kommet inn på skole, og gleder meg til det!! Skal begynne på tirsdag. Så nå skal jeg bli Psykisk Helsearbeider, og håper med det at jeg kommer meg vekk fra de tunge løftene!! Jeg klarer det ikke mer, er visst ikke laget for mer tunge tak fysisk... Kroppen min sier iallefall STOPP!
**********************
Men nå til LO'en som jeg har laget. Jeg laget den ho Gro en onsdag for 1 1/2 uke siden, men fikk den aldri ferdig, og da blir det ofte liggendes....Men nå fikk jeg den ferdig. Og i samme stund såg jeg at Scrapping the music hadde en bonusoppgave som passet til siden jeg hadde laget :) Så da kan jeg jo slenge meg på der da. Her finner dere oppgaven.
Jeg har igjen laget en side som handler om minsten, og hennes sykdom. Denne gangen ble det FØLING. Det skjer jo ofte at hun har føling, men denne gangen gikk det litt fort. For hun var rimelig høy da vi begynte. Heldigvis har hun aldri hatt veldig kraftige følinger, og det håper jeg at vi slipper å oppleve!! Men mange mange ubehagelige følinger blir det for henne.... Og her er en:

Jeg har laget bakgrunnen min med papir, blonde, blomstrer i bunnen, som så har fått seg en ommgang med Gesso, og så forskjellige farger med maling øverst. Lekte litt med legoklosser, rundinger og annet gøy, for å få litt mønster og liv i siden! Litt glimmermist som en siste finish :)
Jeg har pyntet med blomstrer fra papirgleder.no, blonde, glimmermist, crackle paint, charms, svart penn, blonde, sommerfugler fra punch, thickers, pc skrevet tekst, og perleswirl fra Prima.
Jeg har tatt crackle paint rundt hele siden og oppå blomstrene :) Sommerfuglene har fått seg en omgang med glimmermist, Snow Angel.

Jeg syns det er vanskelig å ta gode bilder.... Noen ganger går det som smurt, mens andre ganger går det overhodet ikke som smurt....

Blomster blomster blomster....klarer meg visst ikke uten......
Ha en fantastisk flott helg alle sammen!!
Klem fra meg!

19 kommentarer:

Bente sa...

Nydelig LO, du er så flink med å sette sammen vakre ting!! Ønsker deg virkelig lykke til med skolen, håper det blir kjempemoro og at du finner tilbake gnisten - ikke noe gøy å være sliten hele tiden, kjenner meg til dels igjen - ikke at jeg har en fysisk tung jobb, men psykisk er den grååådig slitsom til tider - og jeg er ikke flink å skru av hjernen når jeg har fri heller :( men det gode veier jo stort sett opp for det dårlige så vel - jeg klager ikke!!
Ha en fortsatt flott helg!!
Klemmer, Bente

Anonym sa...

Virkelig vakker LO.. Vakker jente du har da, og godt at hun ikke har hatt så veldig kraftige følinger! Får håpe dere slipper det i fremtiden og:)

God helg
Hilsen Cathrine:)

Linda S. L sa...

ååå denne lo'n var nydelig!! så flotte harmoniske farger og stilig bakgrunn! nydelig jente du har, må være tungt med føling, godt hun ikke hatt mange kraftige. håper hun ikke får oppleve det heller :klem:
Ha en fin søndag!
klemmmm

Ann Hedvig sa...

Nyyydelig Lo Jannhild, også er jeg så imponert over at du klarer å bruke så masse blomster. Har dem her, men klarer ikke bruke dem...

Lykke til på skole, spennende fag du skal ta.

Ha en flotters søndag :o)

Camilla sa...

Nydelig LO Jannhild!! Kjempefine farger, og du danderer blomstene så fint! Og bildet var vakkert:)

Lykke til på skolebenken igjen!!
Ha en fin søndag!
Klem, Camilla.

Lene Aase sa...

Hei vennen:) For en fantastisk vakker LO, er helt måløs her eg sitter!!! Digger alt ved den!!!
Håper vi sees på PG på Torsdag!?!:)

God klem:)

May-Bente sa...

Så gøy å høre at du er kommet inn på skole. Håper du vil trives og finner ro og harmoni. Det er alfa- omega i en travel hverdag.

LOèn din var forøvrig helt nydelig, masse herlige detaljer!!
Du er veldig flink til å få det til. Og datteren din er jo helt bedårende.
Klem:))

Kristine sa...

hei på deg vennen!
Denne LO'en er bare sååå herlig. Maren er så flott på bildet;)
Nå holder jeg på å pakke og så reiser vi i morgen tidlig!
Du må ha lykke til på skolen og så skal jeg gi noen livstegn fra meg når jeg er på ferie for å fortelle hvordan vi har det!
Hils familien;)
Søndagsklemmer fra meg!

Siv Anne sa...

Nydelig LO. Er bare kjempelekkert med masse blomster, klarer nesten ikke lage noe uten blomster selv.
Vakker ei jente du har. Ha en flott søndag

Vibeke sa...

For en vakker Lo Jannhild!! Denne var bare så lekker>!!
Flott bilde - og delikat pyntet:)

Håper du får mass energi og gnist snart. Gleder meg til å se flere Loer fra deg:)

Pia sa...

wowow wow hvor er det bare flot, så mange lækre blomster og søde farver du har brugt

Wenche sa...

Flotte farger i bakgrunnen. Jeg likte også alle de blomstene. Gesso på blomster? Lurt. Det må jeg prøve

Aquarell sa...

Nydelig LO, flotte farger og dekor...
Ha en fantastisk flott uke!:D

Elisabeth sa...

sukk noe såååå nydelig. du er bare så flink.
Huff det er trist at hun har dette.
Håper alt står bra til med deg.
God klem

❤ Kaia sa...

Jeg som var sikker på at jeg hadde skrevet en kommentar på denne LO'en, MEN det hadde jeg ikke..
- Fantastisk flott LO, nydelige farger, et utrolig flott blomsterarrangement, og flott bilde.
Lykke til på skolen.

Klem fra Kaia

Anonym sa...

Vakkert Jannhild!
Kjenner meg så igjen med det med føling, men uttrykket i din LO er det noe vakkert og sart over som også forteller at vi har ingen vei utenom dersom vi har barn med diabetes. Håper det går bra for dere!
Ellers er jo alt du lager nyyydelig!
Torsdagklemmer fra Maria:-)

mette sa...

Vakkert, ikke annet å si! Utrolig vakkert!

Jeg er så imponert over deg, Jannhild!

Lisbeth sa...

Uff da kjære deg!
Ikke greit når kroppen streiker,sykehjemsarbeid er bare såååå tungt! Så det klokt av deg å lytte til kroppen før det er for sent!
Lykke til med videutdannelsen innenfor psykiatrien!
Håper du finner tilbake gnisten, LO-en din er i hvertfall nydelig!!!
Masse klemmer fra Lisbeth

Angella sa...

Hei kjære venn!
Det er lenge siden jeg har vært innom bloggen din... for det går litt opp og ned med motivasjon og tid her også...Og derfor er det godt å vite at andre også sliter med å strekke til... Det å høre at du lytter til kroppen din, slik at du ikke får hobbyen din i vrangstrupen.

Gratulerer med noen viktige valg i livet.... gratulerer med skoleplass og ny yrkesvalg....og gratulerer med nydelig LO. Du er kjempeflink Jannhild. Stå på!

Husk at du først og fremst er mamma og at denne tiden med små barn forvinner fort...ta vare på den:)

Stoor og varm klem
Angella

Kanskje du vil se disse også?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin