18.10.2009

Tri Shutter card - brettekort.

Hei og hå igjen! Nå er jeg visst i siget igjen! Enn så lenge det varer... Men jeg får ta det som det er. Poste når jeg er i siget, og la være når jeg ikke er der :) Jeg vet ikke om det er bare meg, men jeg bruker så lang tid på å lage et innlegg.... Grrrrr, hater at det ikke er gjort på 2 sekund!!! Merkelig, men jeg klarer alltid å kludre det til... Kommet godt i gang, og så kubber enten internett eller pc'n min samarbeider ikke... Det tar iallefall lurven fra meg!! Men bare så dere vet det, så kommer jeg til å være litt av og litt på :) Jeg må jo lese lese lese også!! Det er MYYYYE pensum som jeg skal gjennom!! Nå skal gruppen jeg er i, snart begynne på oppgaven vår. Vi har tenkt å skrive om YRKESETIKK!!! Har kommet godt i gang med ideer og til og med skuespill!! Gleder meg til det, NEI.... Må fremføre til resten av klassen og lærerene. Jaja, det går nok bra!
****************************
Tilbake til kortet! DT kort til Papirgleder.no :)
Jeg har kost meg med Ladybugandfriends.com sine nye papirer, Julefryd. Har forelsket meg helt i dem!! Jeg har laget et brettekort til - Tri Shutter card. Funnet oppskriften HER.
Jeg har brukt bazzill - Kraft, glatt, mønsterark fra serien Julefryd - De beste ønsker, Tradisjon, Englesang. Blomster, roser, perler og perleswirl fra Prima. Ellers har jeg brukt charms, glimmermist, glitterlim og blomsterrundeller.
Sist med ikke minst, så har jeg har brukt flere av de nye tekststemplene og hjørnebruchene fra Ladybugandfriends.com. Noen på fremsiden og noen inni kortet. De er helt herlige!!
Bildet jeg har brukt, har jeg kjøpt av iTkUpiLLi. Hun har mange søte, flotte og kule bilder tilsalgs for en rimelig penge :)


Dett var det for denne gangen! Må finne på noe til blogcandyen til dere denne uken!!! Tusen takk for nydelige kommentarer på kortene mine!! Klem og ha en flott søndag kveld!!! Jannhild

18 kommentarer:

Kristine sa...

oi oi oi nå er du jammen me gi siget her!
Noen aldeles vakre kort du har laget vennen. I LOVE altså;)
Sleng litt inspirasjon over til meg og da!! Min er visst glemt igjen på ferie;) He he!
Søndagsklemmer fra meg til deg!

Gro sa...

Nydelig kort. Disse kortene er så flotte.

Eli Kristin sa...

Nyydelige farger, papir og pynt på dette kortet. Og et herlig kort med annerledes bretteteknikk. Har søkt etter dette selv, så takk for tips om mal (som ikke er på video), hi-hi :)

Lekkert kort igjen Jannhild! :)

Kim Piggott sa...

Oh wow this is sensational!
hugs
kim x

Ann Hedvig sa...

Nydelig kort Jannhild!

Mener at din Henrik er fadder for vår Sondre på skolen. Stemmer det ikke at Henrik går med krykker nå? Sondre var litt bekymret for ham nemlig :o)

Ha en fin søndagskveld!

Rita sa...

Nydelig kort i kjent Jannhild stil. Kortene dine er bare så lett gjenkjennelige!!! Ingen er som deg deg, vet du Ü Studerte kortet hos PG tidligere i dag. Har prøvd denne typen kort selv, og de er veldig dekorative.

Ha en strålende uke, skal bare se du har skjulte skuespillertalent!!

Klem

Kaia sa...

For et nyyyydeliiiig kort.
Lekre ark og aldeles nydelig pyntet.
Digger denne bretteteknikken, og har prøvd meg litt frem med skjæring og bretting, så TUSEN TAKK for at du deler "oppskriften" med oss, så kan jeg sammenligne.
Ha en flott søndagskveld videre.
Klem fra Kaia

Pia sa...

wow så flot lækre detaljer og farver, jeg har også i dag lavet et kort efter den model,

Angella sa...

Kjempebra... Nå er det på´n igjen! :) Denne bretteteknikken må jeg lære meg. Er den vanskelig? Hvor finner jeg mal??

Lærere er ikke noe å være redd for... De vil bare veilede og hjelpe. Og "den som ikke tåler kritikk hører ikke til de kloke"... Dette klarer du fint!

klem fra Angella

Britt-Inger sa...

Sagolikt vackert kort. Man blir lyrisk....

Iselind sa...

Får aldri nok av de vakre kortene du lager. Jeg er stum av beundring. Skjønner ikke hvordan du får det til.

Lykke til med studiene.

Klem, Iselind

Sylvi@ sa...

Ohh my God !! - dette var skikkelig flott !!! Nydelig pyntet og flott bretteteknikk.
Må vel kanskje prøve meg på denne.

May-Bente sa...

Kanon lekkert kort, Janhild!!
Papirene du har brukt var nydelige og bilde også.
Gøye å lage disse kortene:=)

Lykke til med fremvisningen, må meddele at jeg misunner deg ikke:=)

Klem:))

Vicki sa...

Oh my goodness, this card is SOOOOO beautiful! I'm so glad you left me a comment on my tutorial post so I could come see yours! GORGEOUS!

Inger Marie sa...

Hei vennen :)
Nå har jeg litt dårlig samvittighet over for deg. Ikke er jeg særlig flink til å besøke bloggen din og jeg har tenkt så mange ganger på å ringe deg. Men så fyker dagene.
Skal skjerpe meg!!
Først; kortet ditt er helt fantastisk vakkert. Gjør ikke noe om du er av og på i kortlaging når du lager så vakre kort vennen :)
En fryd å se på :)
Høres ut som du har nok å gjøre på skolen ihvertfall, men det er kjekt å studere. Skulle gjort det hele livet jeg hvis jeg fikk lønn for det...hihi.
I sommer ble det mye fram og tilbake hvor mye jeg var tilgjengelig. Bodde på hytta hele sommeren. Og var uten mobil i en lengre periode.
Men neste gang du kommer hit til byen må vi vel få en sjangs til å møtes:)
Ha en flott dag!
God klem

Linda sa...

Nydelig kort, flotte farger sammen.
Liker stilen din, masse fint... Har også prøvd meg denne bretteteknikken artig med noe anderledes:)
-Linda-

Annar sa...

Beatiful !

Guro sa...

Nydelig Jannhild :-)
Virkelig vakkert bilde og nydelig pyntet. Tusen takk for inspirasjonen.
Klem

Kanskje du vil se disse også?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin