04.04.2011

Kortet mitt fra distresskurset med Camilla på Strilascrap

Her er kortet mitt fra distressmalekurset jeg var på med Camilla forrige helg. Jeg var den dårligste i klassen, ja jeg fikk det rett og slett ikke til. Vibekke lo da jeg sa at jeg skulle på kurs, ja for det trengte liksom jeg... Men ho måtte si seg enig i at jeg visst trengte det likevel da hun såg det jeg presterte :)
Jeg malte to motiver på kurset, og de ble like fæle begge to, så Camilla var snill og gav meg et 3. magnoliatrykk som jeg kunne ta med meg hjem og prøve på, en 3.gang... Det ble ikke som Camilla maler dette heller, så jeg har funnet ut at jeg bare må finne min måte å gjøre det på.
Jeg fikk masse tips og råd av Camilla, og har fått til å male to andre magnolia stempler, MYYYE bedre enn om jeg ikke hadde vært på kurs!! Så takk Camilla for all inspirasjon du ga meg på kurset!! 
Det er farlig å bare bruke vintagebilder...en glemmer jo totalt hvordan man bruker både tusjer og maling...iallefall har jeg det...
Ha en strååålende kveld alle sammen!
Klemmer fra Jannhild

14 kommentarer:

Lambi sa...

Heisann! :) Å male har jeg selv også bare prøvd en gang og så lang ble min karriere,hehe. Men jobber stadig mot å bli flinkere med tusjene mine. :) Synes du har malt kjempe flott her jeg, med sjateringer og alt! :) Og resten av kortet er også nydelig med blomster, sommerfugler, blonder og ark! :) Ha en fin uke! :) Klem

Anne Cathrine sa...

Utrolig nydelig kort:)Flotte farger, ja det er farlig å bare bruke ferdige bilder..har gått i den fella jeg også...så må ta frem tusjene mine igjen....
Klem

Mieke sa...

Woww, it's gorgeous!!!! I love teh colours, I love the stamp, I love everything.

Gr. Mieke

http://hethobbyhoekje-vanmieke.blogspot.com/

Vibekke sa...

He he... snuppa dahhh!
Ikke så rart at jeg lo da, du er jo liksom mesteren på kort i mitt hode, men du trengte en OPPFRISKNING, det er en litt penere måte å si det på! Og dette ble rett og slett lekkert, nydelig malt, og hvorfor streve etter å gjøre som andre, når du får det helt supert til som deg selv???
STOOOR MANDAGSKLEM FRÅ ØYGARDEN!!!

Bente sa...

Hei vennen ♥ Nydelig ble det!! Øvelse gjør mester :) Her går det oppkast - den ene ungen etter den andre :( er nettopp ferdig med gulvvask og dusjing og på med vaskemaskina for 2 gang på under ett døgn... Sukk, og så er det månedsavslutning - det slår ALDRI feil.... Håper det står bedre til hos deg :):) Klarer vi få treffes før påske? Kanskje neste uke?
Vi ser :)

Go'klem

Marianne sa...

Åååå, jammen hva er det du syter for jente, dette ble jo sååå bra!!!! Nydelig malt i mine øyne, så bare fortsett med penselen du, så ikke du glemmer det bort igjen:) Jeg føler jeg har vært litt med å lage dette kortet, hihi, vi skravlet oss jo gjenom noen sommerfugler og sånn:)
Nydelig ble det iallefall!!!
Trøtt i dag jeg, våren er her og sykler og unger er ute til langt på kveld....resultat: fire følinger på Kasper i natt, og to på Fredrik! Her skal insulindosene ned assa!!!!!
Masse klemmer fra Marianne:)

Mona sa...

Hei på deg, Jannhild!
Så utrolig lekkert kort! For min del forstår jeg ikke hva du klager på! Dette er jo helt perfekt, spør du meg! Skulle ønske jeg var så flink!
Selv var jeg også på Distress ink kurs på lørdag, da forsøkte jeg dette for første gang! Synes det var kjempe gøy, selvom resultatet ble noe helt annet en dette du viser! Nå har jeg bestilt meg en masse farger og håper at de kanskje kommer i posten i dag! Da skal det øves!!!
Ha en super tirsdag!
Klem fra Mona

Maud Freij sa...

Hej!
Helt underbart kort med så mycke fina detaljer.
MVH. Maud

Riet sa...

So wonderful card Jannhild,I love the image and the colours.
So gorgeous papers and the details.

Hugs Riet.xx

Sonny - Papirskreppa sa...

Jeg har ikke brillene på meg, men dette ser da alldeles vakkert ut i mine øyne. Jeg får ikke til det med distress. Har vurdert Promarkers. Men har ingen erfaring med disse. Elsker kortene dine. Du er veldig flink! Hae n fin uke.

majsan sa...

Så flott det ble da!!
Flotte detaljer og perfekt farget motiv...
Klem
Maria

Aquarell sa...

Nydelig kort, og nydelig stempeltrykk. Masse fine detaljer. :)

Mari sa...

Så nydelig det ble!
Det var ett utrolig kjekt kurs!

Heidi sa...

Heisann!
Dårligste på kurset du liksom.....det var du jo slettes ikke. Og resultatet ditt ble jo kjempelekkert. Og du var koselig å ha som sidekamerat på kurset-takk for malingen :) Inspirerende å komme inn i bloggen din

Klem fra
Heidi

Kanskje du vil se disse også?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin