12.11.2009

Sommerlig kort med Moias Design!!

I går fikk jeg noen herlige stempeler i posten!!! Jeg måtte jo prøve ut de nye stemplene til Moias Design!!! De er kjempesøte!! Og kan brukes til forskjellige anlednigner! Da ble det et sommerlig kort midt i julekort produksjonen :)Jeg har brukt mønsterark fra Maja Design, fra sommerkolleksjonen hennes. Hvit og rød bazzill, spellbinders, tekststempel fra Whiff of Joy, blomster fra Wild Orchid Crafts, bling, charms og symaskinsøm. Jeg har fargelagt motivet med Touch Markers og Copics.
Inni kortet har jeg brukt de samme papirene og tekststempelet er fra Stempelglede.no. Jeg har pyntet med de samme rosene som på fremsiden, bare at jeg har delt de opp. Slik at de ble litt flatere :)

Baksiden er i samme duren som ellers på kortet. Personlig stempel fra Scrapmagasinet :)
********************
Ønsker dere alle en fortsatt flott torsdagkveld!!

9 kommentarer:

Line sa...

For et nydelig og sommerlig kort Jannhild! Var faktisk godt for øye med litt annet enn alle høst, vinter og julekortene! :)
Utrolig herlig stempel og så gjennomført flott på alle sider!

Klem, Line

Kim Piggott sa...

Oh this is so beautiful!
hugs
kim x

Gladie sa...

Så gøyale kort, Jannhild! Herlig sommerlig og artige stempler :) Moro å se litt annerledes kort fra deg :)

Vibekke sa...

Igjen et lite kunstverk fra deg Jannhild... så deilig med littegranne sommer også!!! Nydelig pynting, og du er bare en reser på INNIKORTET pyntingen!!!

Lambi sa...

Hihi,jeg synes det var skikkelig hyggelige å se noen somm minnet meg om sommer jeg da istedenfor bare juletema. :) Herlige friske farger du har brukt her og det nye stempelet ditt forstår jeg gått at du måtte prøve med det sammen,for det var kjempe nydelig! Ha en fin kveld! klem

Pia sa...

wow et vildt skønt kort, dejlige farver og flot design.

Sylvia sa...

Nydelig !! Flott med et sommerlig innslag i "julekortstria".Deilig å tenke på at snart snur sola og vi går mot lysere tider !!

Sandra H. sa...

Very pretty Jannhild! Cute little image!

Gro S sa...

Og dette kortet er jeg nå den stolte eier av, tusen takk vennen. Og ikke et bilde i verden kan yte dette kortet rettferdighet. Det er så fullt av små detaljer og så nydelig utført arbeid!!! Jeg setter utrolig pris på ordene og kortet og vennskapet du gir!!!! Stor gooood klem!

Kanskje du vil se disse også?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin