14.09.2008

Noen kort i en travel hverdag....

En travel hverdag her for tiden, som så mange andre har det tenker jeg. Jeg føler ikke at jeg kan ta meg tid til bloggen når det stormer som verst her. Jeg blir litt motløs da.
Nå har jeg vært småsyk noen dager, med halsevondt, øreverk og hoste...og i går fikk jeg jammen meg feber!!! Det er skjelden kost for meg!! Det skjer sånn ca en gang i skuddåret! Hoster og harker og er tatt i pappen, men satser på at det går over kjapp kjapp :)
Her er to kort som jeg laget i anledning bursdagene til ei knakandes god venninne og sønnen hennes!
Gutter i denne alderen elsker "Biler", så da ble det et mappekort med "hovudpersonen" i filmen på framsiden. Jeg har brukt blå og beige bazill, mønsterark fra Paper Crafts (tror jeg). Bilen har jeg klipt ut fra et mønsterark fra Disney. Thickers med hvit gelroller på. Brads og clips holder kortet igjen. Svarte streker.


Tekststempler fra papirgleder.noPå kortet til Gro, har jeg brukt mønsterarkene fra BoBunny. Motivet er fra Ladybugandfriends. Gratulerer med dagen, tekststempel er også fra ladybugandfriends, de andre tekstene er fra papirgleder.no.

Malt motivet med distress ink.

Thickers bokstaver og litt svart penn :)4 kommentarer:

Lene Aase sa...

WOW, Jannhild - for noen fantastisk flotte kort!!! Bare digger det kort til Nikolai :)
Riktig god bedring, håper du anrt blir frisk igjen!!!

God klem fra Lene.

Kristine sa...

Wow!
to lekre mappekort til fra deg vennen;)
Og så ser jeg at jeg er besøkende nummer 2222!! Og lykketallet mitt er 2!! Thi hi!
God bedring! Du MÅ bli frisk til helgen!
Gleder meg masse!
Klem fra Kristine

Gladie sa...

Så flotte kort! Det til Nikolai var jo helt konge :)

Gro S sa...

Jeg elsker kortet mitt...det er så fantastisk flott...og ikke bare det men jeg vet du er glad i meg og du viser det med dette flotte kortet...og da føler jeg meg så heldig som har en så god venn i deg!!! Glad i deg, vennen!!!

Kortet til Nikolai er i en klasse for seg selv...det er et paradigmeskifte...rett og slett...sånne kort har man da aldri laget til barn før...du setter en ny standard her...du vet det??? OK...han koser seg med å åpne og kikke på alt ....han elsker det.
Du er vanvittig flink!

Kanskje du vil se disse også?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin