16.06.2009

Endelig tid til bloggen! Jeg har scrappet!

Ja her har det gått i ett den siste tiden, og jeg har ikke fått gjort noe særlig som er hobbyrelatert. Vi var en tur til Spania i 8 dager, og da vi kom igjen, var det full arbeidsuke, avslutninger, fotballkamper og annet som stod på tapetet. Helgen som var, bar det til Voss og Vosscup for eldstejenta og meg. Det var veldig kjekt!
**********
For en stund siden ble jeg spurt fra Scrappehuset, om jeg ville være med på Alt om Jannhild Hammer, i juni. Jeg var litt skeptisk til å begynne med, for jeg scrapper jo nesten ikke! Og det er såååå lenge siden sist! Men det ble nå til at jeg sa ja :) Mest for at jeg da MÅTTE scrappe, og det har jeg jo lyst til, men pårioriterer det aldri.... Jeg har scrappet to nye sider til dette, og her er den ene.
Tusen takk til dere på Scrappehuset for at dere spurte meg!!

Denne siden her er en lift av Kjersti70. Jeg har blitt kjent med Kjersti gjennom Papirgleder.no, og siden vi begge har har barn med diabetes og cøliaki, har vi mye felles å snakke om :) Helt fra jeg såg Kjersti sin LO "Balanse", tenkte jeg at denne må jeg spørre henne om å få lifte. Og Kjersti svarte heldigvis ja :) Jeg fikk låne teksten hennes også, den passer så godt til oss også. Jeg har mye på hjertet, men er ikke så flink til å få det på papiret... Jeg har bare gjort noen små endringer på teksten.

Jeg har brukt papirer fra Maja Design, Carina 5, Paula 2 og Rosa Marina 3. Krøllet, svertet og distresset kantene. Brukte distress ink, vintage photo og svertet de med.

Her er go'jenta mi i god søvn, uvitende om våres bekymringer! De er ikke få!! Er ikke alltid like kjekt å legge seg til å sove på kvelden, for Maren er så ustabil i blodsukkeret. Vi får det ikke helt til enda, selv om hun har hatt diabetes i snart 2 år nå. Hadde vært så greit om det fantes en fasit på dette!!!! Men slik er det ikke. Det går opp og ned og i hytt og dynevær og det er ikke råd å skjønne seg på det alltid.

Et nærbilde av gullet :)

Bling og blomster fra prima, og de store blomstrene og bladene er fra papirgleder.no. Jeg har sprayet blomstrene med glimmermist og svertet de litt med distress ink, vintage photo.

Diabetes er 24 timer, 365 dager i året, hele livet.....

Den som kunne klart 6,5!!!

Metallrammen er fra StampinUp, og charmsen og ringene har jeg kjøpt fra Lene's lille hobbyshop.

I teksten står det:

24 timer, 365 dager, heile livet! Alt handler om balanse, og prøve å halde deg rundt 7. Vi burde prøve 6, slik at du kan ha eit langt liv. Vekkerklokka på om natta. Kor er fingeren? Litt biola vil hjelpe. Drakk fo for mykje nå? Meir insulin? Var det nok? Vi held deg i balanse vesle venn. Du skal ikkje tenke på desse tinga heilt ennå!

Tusen takk Kjersti for at jeg fikk "låne" tekst og at jeg fikk lifte den nyyyydelige siden din!!!

Det var kjempekjekt å scrappe igjen, for det er blitt en stund siden sist!!

Ha en flott tirsdag, klem!

22 kommentarer:

Ann Hedvig sa...

En helt utrolig flott side Jannhild, med masse detaljer som forteller sin historie.

Kjekt å se at du har scrappet igjen :o)

Vibeke sa...

En flott og sterk LO og historie Jannhild. En flott dokumentasjon.
Utrolig nydelig Lo du har laget - du er sååå dyktig på vintage.

Takk for at du ville være gjesten vår:)

MonaV sa...

Hei:)
Har kikket litt rundt i bloggen din, og her var det jammen masse flott inspirasjon å hente.
LOen du har her er nyyydelig, flotte farger og et skjønt bilde.
Jeg kommer garantert tilbake:)

Takk for titten.

May-Bente sa...

Dette var en utrolig herlig LO, Gosj... den ligger det jammen mye kjærlighet i!!!!
Skjønne papir og detaljene er enormt flotte.
Skjønn jente du har, hun så så fredfull ut der hun lå å sov. Så fri fra alt ...
Håper dere får orden på blodsukkeret, alt ordner seg som regel til slutt. Men det er lett å glemme når alt røyner på:=) Krysser fingrene for vesle jenta deres:=)

Klem:))

Marian sa...

WOW!!! What a great piece of art, you have made..I really love it, and I have saved the picture to my pc..So I can get some inspiration out of it..

warm greets from Marian

Marianne sa...

For en nydelig og gripende LO!
Masse flotte detaljer og bildet er jo bare nydelig.

Jeg håper at dere får blodsukkeret stabilt *klem*

Ha en fin dag
Marianne

Iselind sa...

Åååå, så utolig nyyydelig side. Elsker vintage stilen din, og teksten er til å få tårer i øynene av.

Iselind

Aina sa...

For et fantastisk vakkert kunstverk! Så gjennomført til minste detalj.
Skjønner godt at det ikke er så greit med et lite barn med diabetes. Mannen min har også det, og fikk det som barn. Mye enklere med voksne, men jammen har vi hatt noen skrekkopplevelser likevel. Håper det går bedre for den lille jenta di etterhvert :O)

mette sa...

Såååå vakker side, Jannhild. Du er så dyktig! Og du er den beste mamma noen kan ha, tror jeg. Man kan lese kjærlihet i hver eneste bit her. Aldeles nydelig side med flotte detaljer og tekst!

tangent sa...

Utrolig nydelig LO du har laget, full av detaljer. Den er totalt gjennomført og forseggjort. Elsker papirene du har brukt, og bildet var bare nydelig!

Nancy sa...

Utrolig vakkert, rørende:O)
Nydelig bilde av ei herlig jente.
Ha en fin dag.
Klem, Nancy.

Hanna sa...

Underbar LO Jannhild!!!
Som en dröm.:o)
Kan inte se mig mätt på den.
Helt ljuvlig med vackra färger och otroliga detlajer.
Ha en riktigt bra vecka!
Kramar från Hanna

Lambi sa...

Wow,for en nydelig LO! Stilen din din er kjempe flott!Og tema her er rå sterkt! Lykke til til datteren din!:)Ønsker deg en fin dag!

Aquarell sa...

Utrolig flott LO du hadde scrappet. Nydelig bilde, og kjempefin tekst.:D

Isabell - Taranita sa...

utrolig lekker LO, jeg kjenner jeg får en klump i halsen av historien din.

Gro S sa...

Det er mye jeg vil si nå. For det første denne LO'en er fantastisk og rørende. I allefall for meg som vet pittelitt om hvor mye denne sykdommen koster dere alle sammen. Ikke minst du og Maren. Jeg synes dere er noen helter begge to!!!!!
Så for det andre, du er en utrolig dyktig scrapper og jeg skulle ønske du gjorde mer av det...og denne LO'emn bekrefter dette. Den er fantastisk på alle måter. Bidet og historien sier alt og det er så vakkert pyntet!!!! GJØR MER!!!!
For det tredje...jeg linket meg videre og ser denne ALT om JAnnhild Hammer....så gøy å lese om deg der. Og det nye bildet av deg var virkelig bare helt knas!!!
Jo dette var morro!!!!!!!!

Siv Anne sa...

Denne siden er bare helt utrolig flott Jannhild. Det lyser både kjærlighet, usikkerhet og omsorg av denne. Nydelig scrappet og så herlig med alle veridene som flyr rundt henne på en forsikrig måte. Ei nydelig jente dere har og så elsker nå jeg bilder av sovende barn. :)
Utrolig flott.

Camilla sa...

Utrolig flott LO jannhild!! Og så sterk historie som ligger bak. Har sitter og beundret alle detaljer nå, og det er jammen ikke få:) Dette er en LO som må studeres flere ganger, jeg oppdager hele tiden noe nytt!!
Håper du har det bra!
Ønsker deg en god sommer:)
Klem, Camilla.

Kristine sa...

Åååå vennen min!
Denne er jo bare sååå nydelig.
Fortjener en flott ramme rund og så kunne den jo hengt på rommet til Maren!?!?
Det fortjener den ihvertfall! En hedersplass!
Koser og klemmmer fra meg;)

Gladie sa...

En så inderlig, sterk og følelsesfull LO - og så vakker! Måtte dere finne balansen :) *klem*

Vibekke sa...

Du så nydelig Jannhild. Først og fremst bildet og historien bak... den rommer så uendelig mye kjærlighet og omsorg... kan bare si meg helt enig med alle de andre her, tårene står i øynen på meg og! Men så scrappingen din da... WOW så nydelig, du burde kurset oss andre "wannabes" du engang altså!

lizzza sa...

For en herlig LO. Den var råfin og så rørende å lese det du har skrevet.
Hele LO'en fanget liksom oppmerksomhet og det var en helhet i alt.
Elsket rett å slett denne :)
Syns også du burde ta deg mer tid til scrapping for dette kan du virkelig :)

Kanskje du vil se disse også?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin