09.12.2010

Ei malt flaske og en juletag :) - DT INKIDO

Fikk så lyst til å prøve meg på å male ei flaske etter inspirasjon fra denne dama HER. I Hanna sin blogg er det mye lekkert å se på!! Det er verdt et besøk, og du skal ikke se bort fra at du finner inspirasjon.
******
Så til flasken min.
Jeg malte den med Gesso, og lot den tørke. Pyntet den og ble nokså fornøyd. Det var kveld, ganske seint, så det er vel da vi kaller det natt.... Jeg måtte bare prøve å sette lys i den.....og det skulle jeg ikke gjort i halvmørket nei!!! Det røde lyset jeg fant hadde "svettet", så jeg ble helt rød inni hendene mine, helt uvitende....men skimtet jo litt rødt på flasken....grrrrrr. Så den som tørket lysene i hendene og gned det over flaksen, jo det var meg. Så da ble den lys rød i stede for kritt hvit.. Jaja, sånn kan det gå for utolmodige sjeler som meg!!!
Jeg har kun brukt produkter fra INKIDO på flasken.

♥♥♥

På juletagen er det også bare brukt produkter fra INKIDO.

♥♥♥

Jeg må få takke alle som har gratulert meg med ny jobb!! Jeg er overveldet over alle som tar seg tid til å skrive noen ord, for jeg er suuuuuper dårlig på det selv!!!
Jeg har vært en dag på jobb, og skal igjen i morgen!
Gleder meg!!!

Ønsker dere alle en strålende dag!!
Klemmer fra Jannhild

4 kommentarer:

Bente sa...

Å så lekkert, utrolig stilig flaske - så hva om den har litt rødt skjær ;) det var bare flott!! Enda en "need to try" ting - sukk, tiden strekker ikke til :) Og jeg som ikke har fått laget et eneste julekort til familie og venner i går.... føles nesten som en nedtur - men trøsten får være at jeg har "tjent" masse penger på salg som jeg kan shoppe mere for (hi hi).
Ha en vidunerlig dag!!
Go'klem fra Bente!

Ania sa...

Åh, så kuriøst, en annen scrapper/kortmaker på øya jeg ikke visste om :) Tenkte bare si hei, fant deg via ScrappeHuset :)

Pauline sa...

Fin gjenbruk av flaske! ;-)
Og for en lekker juletag!!
Kjekt å se noe av det du lager, ønsker deg en fin førjulstid! :-)

♥ Kari ♥ sa...

Hei vennen!
Her var det bare SÅÅÅ mye lekkert å se på!!!
Ble sittende en stund her inne hos deg og bare kose meg jeg.
(jeg har jo ikke blogget på evigheter og ikke vært inne hos DEG engang....flau)
Alt du lager er bare nydelig nydelig fint Jannhild!!!
Skulle ringt deg tilbake og pratet mer, men barneselskap og feiring av Frida pluss avslutninger og div tok all tid. I morra drar vi til Danmark og blir der i helgen.
Savner deg, så til uka MÅ vi skravle litt :) :)
Mange klemmer fra KariMange klemmer
fra Kari

Kanskje du vil se disse også?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin