27.01.2009

Står til liv her, og foto utfordring :)

Joda, det står til liv her... Men jeg ser at jeg ikke har sjanse til å holde liv i bloggen min hver dag... Nå MÅTTE jeg bare få unna denne, så det ikke ble med denne som med awardsene....
Har fått en morsom utfordring fra Rita og Line. Måtte bare hive meg rundt nå, sånn at jeg ikke måtte "synde" med denne også...... Tusen takk for herlig utfordring jenter :)

Den lyder som følger:

  • Gå til foto/mapper.
  • Ta ut den 6. mappen og deretter det 6. bildet i denne mappen.
  • Sett bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet.
  • Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.
  • Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.

Her er bilde nr. 6, i 6. mappen min. Var litt spent på hva jeg ville finne her....for det er mye rot i bildene mine.....

Dette er et bilde av Maren sine "badetåser" :) (Godt de normaliserer seg etter en stund!) Hun elsker å bade som unger flest, og når hun har kommet seg oppi badekaret, er det ikke alltid like lett å få henne utav igjen. Og da ser hun sånn ut på beina etterpå :) Måtte bare ta bilde av de. Hun var så god og brun på kroppen fra sommeren, så beina ble rimelig hvite i forhold :) Har flere bilder som viser dette bedre, men nå var det nå bare dette ene som skulle vises.

Videre utfordrer jeg disse:

Julie, Filharmonica, Marianne, Elisabeth, Inger Marie og Lene

Natta alle sammen!!

4 kommentarer:

Marianne sa...

Sååå stilig bilde!!! Ja,det er gjerne sånn det ser ut når klokka går, og badevanner for lengst har blitt kaldt:)
Tusen takk for artig og annerledes utfordring. Jeg har vært inne å sett på manges nr.6 bilder. min side blir nok dessverre blank! Vi kjøpte ny data(eeendelig...)rett etter jul, og her har det langt ifra opparbeidet seg noen fotomapper.Så jeg får nok ha denne tilgode.
Håper det går greit med alt i heimen!!
Og bare for å ha det sagt, så synes jeg kortene dine i Ett Trykk var helt nydelige! Du er nå så selvkritisk at jeg skjønner ikke hvor du tar det fra:)

Håper du får en fin tirsdag:)

Klemmer fra Marianne:)

Filharmonica sa...

Så morsomt bilde Jannhild! Og tusen takk for at du sendte utfordringen videre til meg. Er spent nå på hvilket bilde jeg finner som jeg skal legge ut. Kan nok bli mye artige bilder etterhvert i denne utfordringen. Ha en knallfin dag!

Heidi

Anonym sa...

Du lager så mye fint Jannhild at du fortjener hver eneste award du kan få!!
Noe lekrere kort enn de du hadde litt lenger nede her finnes nesten ikke, så utrolig nydelige synes jeg de var!
Håper det går bra med lillejegta di og diabetesen - og Cøliaki oppå det igjen da - stakkars deg, ja for det ER lov å synes litt synd på når du sliter med dette. Kjenner meg så alt for godt igjen selv med min som nå er 21 år!
Ønsker deg i alle fall alt godt!
Klemmer fra Maria:-)

Anonym sa...

Så søte rosinføtter ;)

Kanskje du vil se disse også?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin