15.12.2009

Fra nyttår av, er jeg ikke lenger kortdesigner for Papirgleder.no!

Ja nå er det snart slutt... Fra nyttår av er det definitivt over! Tuuuusen takk til Linda og dere andre på teamet for den fantastisk flotte tiden jeg har fått være sammen med dere!! Det har vært en stor ære å få være en del av teamet ditt, Linda!! Evig takknemmelig!


Når klokkene ringer inn til nytt år er en epoke i Papirgleder.no sin historie over, og vi går, bokstavlig talt, inn i det nye året med blanke ark. Og uten designteam, skriver Linda. Du kan lese mer HER.
Jeg har hatt en fantastisk flott tid som designer hos Papirgleder.no, noe jeg aldri ville ha vært foruten!! Tuuuusen takk for all inspirasjon, utfordring og glede! Og sist men ikke minst, tuuusen takk for alle vennskapene jeg har fått meg, venner jeg aldri vil miste!! Vi snakkes, og kanskje vi sees om ikke så altfor lenge!!
************
Klem og ha en flott dag!

5 kommentarer:

Aquarell sa...

Det er egentlig ganske så trist at både PG forumet og designteamet forsvinner... Kommer til å savne begge deler... :(

mettepip sa...

Ja, her må jeg bare sitere Aquarell, ganske så trist dette her. Det var på dette forumet jeg oppdaget scrapping!
Tusen takk for alt det flotte dere har bidratt med!

Inger Marie sa...

Heisann vennen :)
Som snarest innom for å ønske deg en fin førjulstid :)
Nydelig kort under her :)
God klem

Gladie sa...

Tewnker det åpner seg noen nye muligheter for deg etterhvert, tviler ikke på at kortkunstene dine vil bli etterspurt hvis du vil. Lykke til uansett hva du finner på, venne - og god jul :)

Gro S sa...

Kjære Jannhild!

Designer er du enten du tilhører PG, eller du bare koser deg for deg selv. Tror PG har nytt veldig godt av å ha ja-mennesket deg i sitt team!!! Samtidig ser jeg at du har utviklet deg veldig mye i den tiden du har vært dt-medlem! Så det går begge veier. Nå håper jeg at du kan kose deg med hobbyen di, no strings attached, og jeg venter meg mye spennende prosjekter i tida som kommer!!!

LYKKE TIL,VENNEN!!!

Klem

Kanskje du vil se disse også?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin