17.12.2009

Og enda mer.....

Ja her gikk det unna!! Jeg fant en skisse på Friday Sketchers, og tenkte jeg skulle prøve å være med på den...men det går ikke det når jeg ikke får lagt inn kortet i tide :) Jaja, julekort ble det, og fort gikk det! Normalt sett veier kortene mine rundt 80-100gr. Men dette er endel lettere kan en si!

Jeg har brukt kartong i bunnen, og så mønsterpapir rett oppå det, uten noen paneler ol. Kuttet bare ut noen firkanter og limte de på. Motivet hadde jeg fargelagt fra før, så det låg bare å ventet. Stempelet litt i hjørnene, limte på et tekststempel, fra Ladybugandfriends.com, og så fant noen blomster og pyntet med, vips så var fremsiden ferdig.
Inni har jeg gjort en liten vri. Ikke gjort helt likt som på fremsiden, men nesten :) Tekststempelet er fra Ladybugandfriends.com. Pyntet med litt blomster og rundeller.

Baksiden er vel lik den ene inni kortet :) Personlig stempel fra Scrapmagasinet.no.
****************
Ønsker dere en flott 18. desember!!!

KLEMMER fra meg!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Jannhild.
Håper du har fiiine førjulsdager. Du har inspirert meg til masse i dette året - det har vært en glede å følge bloggen din:-)

Klemmer fra Maria.-)

Marianne sa...

Og vips ferdig du liksom. Du får det jammen til å høres enkelt ut! Kortet ditt var bare nydelig lekkert det, uansett hva det veier!!!

Klemmer fra Marianne:)

Pia sa...

Igen et super flot kort, jeg har lavet en udfordring til Thats just so cute hvor vi skulle bruge et billede og lifte et kort fra en blog. jeg har liftet et af dine meget smukke kort fra 23 december 2008 , håber det er ok. Du må have en dejlig dag

Knerten sa...

Nydelig kort; og like fint inni ! Takk for titten.

Gro sa...

Nydelig kort - og nydelig motiv. Sarah Kay er og blir en favoritt.

Klem :o)

Kim Piggott sa...

Wow!
Love your beautiful card!
hugs
kim x

❤ Kaia sa...

Fantastisk flotte julekort du har laget i det siste. Digger oppsettene dine, de er sååå flotte.
Ha en fin kveld.
Klem fra Kaia

Cino sa...

Kjempefint julekort! Og det stempelet er så nydelig. Kjøpte nylig et slikt selv, og synes det er så koselig å male det (om enn noe tidkrevende).

Gladie sa...

For noen lekre kort du lager! Jeg kommer visst ikke lengre med mine - finner de søren meg ikke igjen for øyeblikket - har rydda her! ;)

Sandra H. sa...

Very, very pretty!!!

Kanskje du vil se disse også?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin